Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Șoferii trec la pneurile de iarnă

Publicat

Prima ninsoare din Alba Iulia, de anul acesta, care a apărut joia trecută, le-a atras atenţia şi şoferilor din județul Alba. Acest lucru se dovedește a fi benefic pentru patronii magazinelor de piese și accesorii auto, dat fiind faptul că posesorii de mașini s-au înghesuit să comande pneuri pentru sezonul rece. Un șofer norocos poate scoate din buzunar 150 de lei pentru un cauciuc de iarnă, în vreme ce unii mai pretenţioşi pot achita pentru acesta până la 350 de lei. ”Prețurile pentru pneuri variază în funcție de mărimea lor, dar și de pretențiile clientului. În aceste zile am început să avem comenzi mai multe pentru astfel de accesorii, probabil că vremea rece și prima ninsoare îi determină pe șoferi șă-și ia măsuri de siguranță”, a declarat Ioan Roșiu, patronul unui magazin de piese și accesorii auto.

Astfel, șoferii care doresc să circule în siguranță pe timpul iernii pot scoate din buzunar peste 600 de lei pentru un schimb de cauciucuri, ce ar include și manopera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax