Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Știrea ta pe Alba24: „Capcană pentru copii” chiar în fața Școlii „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia

Publicat

În Alba Iulia, pericolul îi paște pe copii chiar în fața uneia dintre unitățile învățământ din oraş. În apropierea Școlii „Ion Agârbiceanu” din municipiu  poate fi observată de ceva timp o gură de canal neacoperită și care reprezintă o adevărată „capcană” pentru grupurile de copii care trec zilnic pe lângă ea.

Situația ne-a fost semnalată de unul din cititorii Alba24, care susține că așteaptă deja de câteva luni ca responsabilii să vină să remedieze problema. Din păcate, nu s-a întâmplat nimic în acest sens. Gura de canal este acoperită pe un sfert de un bolovan, fapt ce crește și mai mult riscul. Cei care trec pe acolo și nu sesizează că bolovanul stă balansat doar pe canalizarea descoperită are toate șansele să cadă înăuntru.

În locul unor improvizații care fac mai mult rău decât bine, cei responsabili de remedierea problemei ar trebui să se sesizeze înainte ca un incident nedorit să îi oblige să ia măsuri.

Cei care mai intră în contact cu situații sau informații care pot face obiectul unei știri ne pot trimite imagini și materiale accesând rubrica Știrea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax