Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ”Olimpiada Trăznăilor” la Alba Mall. Concurs destinat copiilor simpatici

Publicat

Bianca Stăncescu este câștigătoarea celui mai ” trăznit” concurs pentru copii, ”Olimpiada Trăznăilor”. 67 de puști simpatici și curajoși au participat la prima ediție a „Olimpiadei trăznăilor”, care a avut loc sâmbătă, 2 iunie, de la ora 18.00, la Alba Mall. Concurenţii au  avut de trecut mai multe probe şi să răspundă la diferite întrebări, iar la sfârşit au fost premiaţi cu cadouri, diplome şi multe alte surprize.

Copiii au trebuit să arate cine sunt și de ce sunt simpatici, să ghicească personajul din desenul animat, să susţină proba de dicție şi de politică pe înțelesul picilor. De asemenea, aceștia au răspuns la întrebări precum: pe cine ar vota ca președinte dintre candidaţi – eroi din desenele animate sau ce ar schimba dacă ar fi pentru o zi președintele României. Alte probe peste care micuții le-au avut de trecut au fost  „sunt copil și am talent” sau „știi ce mănânci”.

Micuţii prezenți pe 2 iunie la Alba Mall au avut  parte de,  plimbări cu poneii, discotecă, dar și-au arătat și talentul culinar, la proba de umplut clătite.

”Olimpiada Trăznăilor”  a fost un concurs destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, iar cei care nu au avut curajul să se încrie în concurs au  putut să-și dezvolte imaginația la ateleriul de creație sau să participe la diferite jocuri ale copilăriei.

Toți copiii care au participat la acest evenimnet au primit  cadouri oferite de magazinele din  Alba Mall și  diplome de participare. În plus, cei trei câștigători au primit și medalii.

[nggallery id=321]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax