Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Viori aprinse, femeile”, un ”one woman show” senzațional oferit de Bianca Goadă

Publicat

Pe 24 februarie, românii sărbătoresc iubirea autentică românească, iar, cu această ocazie, actrița Bianca Goadă a oferit albaiulienilor un spectacol memorabil. Artista și-a organizat singură spectacolul și a reușit să strângă peste 150 de oameni în  sala de spectacol a Casei de Cultură a Studenților.

Spectacolul a fost împărțit în mai multe acte, iar tema a fost descrierea stărilor din viața unei femei, prezentând mai multe clase sociale. Piesa ”Viori aprinse, femeile” a fost una interactivă, la ea participând și persoanele din public, ba mai mult un spectator a fost luat pe scenă alături de tânăra actriță.

Albaiulienii prezenți au părut încântați de momentele oferite de artistă pe scenă, timp de mai mult de o oră, în care şi ei au avut un rol important. Actriţa a promis că va mai organiza astfel de show-uri în Alba Iulia, dar și în orașele din împrejurimi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. serafim

    vineri, 24.02.2012 at 21:19

    Nu am fost la spectacol, dar o felicit pentru faptul că și-a organizat chiar ea spectacolul. Mă gândesc că a ieșit ce trebuia.

  2. Pingback: “Viori aprinse, femeile”: One woman show, cu Bianca Goadă la spațiile RYMA din Alba Iulia | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax