Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Crăciun cu ritm”, eveniment organizat în beneficiul programului YouthBank

Publicat

Tinerii din echipa Youthbank organizează vineri, 16 decembrie, de la ora 18.00, un spectacol muzical şi artistic, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.

Cei care şi-au oferit cu generozitate talentul artistic în beneficiul tinerilor liceeni din Alba Iulia sunt Trupa „Skepsis”, Alin Ignat, Ansamblul „Iezerul” din Ighiu, Mirw (Miruna Bianu) & Urban Trip şi Laura Todică. Artiştii încânta publicul într-un spectacol atractiv, din care nu vor lipsi colindul românesc şi cel internaţional.

Biletele au fost puse în vânzare la Casa de Cultură a Studenţilor, la preţul de 9 lei. Suma strânsă din vânzarea biletelor va intra în Fondul YouthBank Alba, din care vor fi finanţate în 2012 iniţiativele liceenilor din Alba Iulia.

Programul YouthBank încurajează implicarea tinerilor în viaţa comunităţii şi asumarea unor roluri active în sprijinirea semenilor. Prin implicarea directă a tinerilor în acţiuni comunitare ei câştigă încredere în propriile forţe, dobândesc abilităţi de comunicare, negociere, administrare financiară şi de conducere. În anul 2010 YouthBank a fost desemnat „Cel mai bun proiect educaţional al anului” în cadrul Galei Premiilor în Educaţie, iar în anul 2011 a primit premiul doi la categoria „Proiecte pentru tineret” în cadrul Galei Societăţii Civile, o confirmare în plus că YouthBank România este o excelentă şcoală de dezvoltare personală.

Programul este implementat local de Fundaţia Comunitară Alba şi este administrat împreună cu echipa YouthBank, formată din adolescenţi selectaţi şi instruiţi în acest scop şi urmăreşte constituirea, promovarea şi administrarea transparentă a unui fond special destinat proiectelor implementate de către liceenii din Alba Iulia. Coordonatorul naţional al programului este Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.

După doi ani de program YouthBank la Alba Iulia, au fost înregistrate următoarele: 43 de proiecte depuse la concursurile de finanţare; 17 proiecte finanţate;  11 licee şi colegii implicate; 72 de tineri ale căror iniţiative au fost finanţate;  peste 2.300 de tineri implicaţi direct sau indirect în acţiuni;  cca. 25.300 lei acordaţi în total ca şi granturi de către Fundaţia Comunitară Alba; cca. 43.500 lei bugete însumate ale proiectelor finanţate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax