Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ASTĂZI: „Improshow cu Improspectatorii”, un spectacol de comedie la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia

Publicat

Joi, 21 iunie, ora 18.00, la sala Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia are loc spectacolul de comedie „Improshow cu Improspectatorii”. Spectacolul este o producție a Universității de Artă Teatrală Tg. Mureș și se joacă la ora actuală, cu mare succes, în țară.

Din distribuție fac parte actorii: Alina Stancu, Liviu Topuzu, Eugen Neag, Andrei Stan, Georgiana Ghergu, George Sfârâială.

Prețul unui bilet este de 10 lei și se poate procura de la sediul Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, zilnic, între orele 09.00 și 15.00.

Improshow cu Improspectatorii este un spectacol de comedie interactiv și de bună calitate. Spectacolul se joacă la ora actuală cu mare priză la public și cred că spectatorii din Alba Iulia se vor simți minunat, timp de o oră plină de râs și voie bună”, a transmis Ioana Bogățan, managerul teatrului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax