Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

1-3 mai: Concursul Naţional de Drumeţie PerPedes la Rimetea. Probe de orientare, fotografie, escaladă

Publicat

perpedes În perioada 1-3 mai, Clubul de Ecologie și Turism Montan Albamont va organiza Concursul național de drumeție PerPedes la Rimetea. Acest eveniment reprezintă o tradiție strâns legată de activitatea asociației, la fel de veche ca și Albamontul, ajungând anul acesta la a 35 – a ediție.

Concursul, organizat anul acesta în apropierea satului Rimetea (25 km NV de Aiud), cuprinde 7 probe (regularitate, orientare, escaladă, tehnică speo, teorie, artistic și foto). La edițiile de anii trecuți au participat sute de iubitori ai muntelui de la cluburi din toată țara. Câştigătorii vor fi premiaţi.

Detalii pe www.perpedes.albamont.ro sau pe Facebook (Concursul Naţional de Drumeţie Montană PerPedes).

Prin organizarea anuală a acestui concurs, Albamont își propune prezentarea cadrului natural şi valorificarea potenţialului turistic al munţilor din judeţul Alba, întărirea legăturilor de prietenie şi colaborare între cluburile şi cercurile de turism din ţară, între cei care iubesc muntele, educarea turiştilor în spiritul protejării naturii şi a patrimoniului turistic naţional, atragerea unui număr cât mai mare de oameni, la activitatea de practicare a unui turism civilizat şi de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax