Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

1-30 septembrie: Înscrieri la cursurile Şcolii de Arte și Meșteșugari. Canto, chitară, dans, actorie, pictură pentru tinerii din Alba Iulia

Publicat

Copiii și tinerii care doresc să participe la cursurile Școlii de Arte și Meșteșugari din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba se pot înscrie, în perioada 1-30 septembrie, de luni – vineri, în intervalul orar 8.00 – 16.00. Pentru a se putea înscrie trebuie să aibă o copie după actul de identitate și o cerere tip, pusă la dispoziție de către instituție pentru înscrierile în anul I, la disciplina pentru care optează.

De la începutul lunii septembrie, cei care doresc să învețe să cânte sau să își îmbunătățească abilitățile muzicale și nu numai se pot înscrie la cursurile Școlii de Arte și Meșteșugari. Cursurile vor avea loc la Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba, str. Morii, nr. 8 (în incinta fostei fabrici de încălțăminte Ardeleana).

Disciplinele pentru care poate opta fiecare candidat în limita locurilor disponibile sunt canto (muzică populară, muzică ușoară, muzică clasică), chitară, pian, orgă electronică, acordeon, instrumente de suflat, actorie, pictură, design vestimentar, design ambiental, artă fotografică, video, cinematografică și digitală.

Cursurile vor fi ținute de către profesori cunoscuți și apreciați precum prof. Viorel Cioflică la actorie, prof. Marius Moga pentru artă fotografică, video-cinematografică şi digitală, prof. Leontina Fărcaș pentru canto muzică populară, prof. Marinela Popa pentru canto clasic și muzică ușoară.

La chitară este prof. Dragoș Tudor, la dansuri populare prof. Ioan Lupșa, la design ambiental și pictură prof. Ioana Raica, pentru design vestimentar, grafică și pictură prof. Viorica Boitor, pentru instrument de suflat, vioară prof. Nicolae Vancu, iar la orgă electornică, pian și acordeon prof. Cristian Șușman.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax