Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

1-4 august: Alba Carolina Beach Volleyball Tournament – concurs de volei pe plajă, la Astoria Pool Park

Publicat

Când lumea este concentrată pe Olimpiada de la Paris, Alba Iulia are și ea propriul spectacol sportiv de oferit. Se întâmplă în perioada 1-4 august, la Astoria Pool Park. Este vorba despre cea de a IX-a ediție a campionatului „Alba Carolina Beach Volleyball Tournament”. Iar spectatorii vor avea cu siguranță ce vedea, pentru că se vor reuni aici cele mai bune echipe de beachvolley din țară.

Anul acesta, competiția are un număr record de participanți: 30 de echipe la masculin și 17 la feminin, adică aproape 100 de sportivi care vor concura pe parcursul celor 4 zile.

Sistemul de joc va fi cel cu dublă eliminare, cu seturi până la 15.

Tabloul competițional și ordinea meciurilor sunt făcute publice pe pagina de Facebook a evenimentului.

Alba Carolina Beach Volleyball Tournament este una dintre cele mai mari competiții sportive din județ organizată exclusiv de pasionați ai sportului cu ajutorul sponsorilor.

Acest tip de evenimente nu doar că încurajează practicarea sportului de către toate vârstele, însă este și un mod de a atrage turiști în oraș și de a crește popularitatea zonei.

Pe parcursul competiției, complexul Astoria Pool Park va funcționa după programul obișnuit.

Competiția este organizată de ACS Alba Jumpers și Astoria Pool Park, alături de Universitate “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Notorietatea competiției a crescut de la an la an, așadar pe lângă sponsorii tradiționali, Florea Grup, Petra Pavaje și Hotel Transilvania, concursul a câștigat susținerea și altor parteneri importanți: Banca Transilvania și Transilvania Nuts.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate