Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

1-5 noiembrie: Conferinţa internaţională de economie ICMEA 2016, la Alba Iulia, organizată de UAB. 10.000 de lei de la bugetul local, pentru eveniment

Publicat

universitate uab 1 Primăria Alba Iulia intenţionează să contribuie cu 10.000 de lei, bani pe care-i cere pentru aprobare de la Consiliul Local, în vederea sprijinirii organizării conferinţei internaţionale de economie, management şi contabilitate ICMEA 2016, eveniment iniţiat de Universitatea „1 Decembrie 1918”. Proiectul va fi discutat în şedinţa extraordinară CL Alba Iulia din 21 octombrie.

A 9-a ediţie a Conferinţei internaţionale ICMEA este organizată de Departamentul de Administrarea Afacerilor din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a UAB, în cooperare cu Institutul de Economie Naţională al Academiei Române. Se va desfăşura la Alba Iulia, în perioada 1-5 noiembrie.

„Conferinţa reprezintă o importantă platformă de dezbateri, cu participarea specialiştilor în economie, cercetători şi cadre didactice din străinătate, respectiv Polonia, Italia, Grecia, Serbia, precum şi de la universităţi din ţară – Universitatea Bucureşti, Universitatea din Craiova, Universitatea de Vest Timişoara, Universitatea din Piteşti, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Petru Maior” Târgu Mureş”, se arată în documentaţia proiectului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax