Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

1 Decembrie: Bucuria hotelierilor

Publicat

Ziua Naţională a României la Alba Iulia aduce, anual, în Cetatea Unirii, câteva mii de turişti. În această perioadă, hotelurile şi pensiunile din Alba se pregătesc cu cele mai delicioase mâncăruri şi oferte, iar cei care se hotărăsc să se alăture albaiulienilor cu prilejul acestei sărbători sunt răsfăţaţi, de fiecare dată, cu tot ce este mai bun. Cei 92 de ani de la Marea Unire nu fost trecuţi nici anul acesta cu vederea de către românii din diferite colţuri ale ţării, iar gradul de ocupare al hotelurilor din Alba se apropie vertiginos de capacitatea maximă. Vă prezentăm, mai jos, o listă cu locurile de cazare disponibile de 1 Decembrie:

Hotel „Parc”, Alba Iulia, str. Primăverii nr.4

Proprietarii au anunţat deja faptul că hotelul este ocupat în proporţie de 75%, iar majoritatea celor cazaţi sunt veniţi special pentru ziua de 1 Decembrie. Tot cu această ocazie, restaurantul situat în incinta Hotel „Parc” va fi deschis clienţilor până la ora 24.00. Oaspeţii vor putea să savureze o varietate de mâncăruri preparate special, sub forma unui bufet suedez, iar, pentru data de 1 decembrie, este organizată o masă pentru 200 de persoane. Cei care au ajuns mai târziu în Alba Iulia sunt invitaţi să apeleze cu încredere la serviciile hotelului, bineînţeles în limitele camerelor disponibile. Conducerea Hotel „Parc” a pregătit şi în acest an peste 7.200 de pachete ce vor fi dăruite oamenilor, în cadrul Mesei Populare.

Hotel „Cetate” Alba Iulia, str. Unirii, nr.3

Hotelul amplasat lângă parcul din faţa Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia este preferat de turişti, datorită locaţiei. Chiar în faţa acestuia se desfăşoară majoritatea manifestărilor şi evenimentelor prilejuite de Serbările Unirii. Cu o zi înainte de marea sărbătoare, hotelul este ocupat deja în proporţie de 90%, iar restaurantul este rezervat în întregime turiştilor. Proprietarii susţin că toţi cei care s-au cazat zilele acestea au venit special pentru 1 Decembrie.

Hotel „Rustiq”, Sântimbru

Proprietarii hotelului ne-au informat că, din data de 29 noiembrie, toate camerele sunt ocupate, dar îi aşteaptă în continuare pe cei care doresc să guste din mâncărurile tradiţionale oferite de restaurant.

Hotel „Casa Traiana”, Alba Iulia, str. Arieşului

Din cele 14 camere disponibile în hotel, doar două sunt déjà ocupate, aşa că turiştii sunt aşteptaţi cu plăcere. În data de 1 şi 2 decembrie, restaurantul hotelului pregăteşte mese speciale pentru clienţi.

Vila Elisabeta Alba Iulia, Calea Moţilor, nr. 158

Gradul de ocupare a Vilei Elisabeta este redus în această perioadă, aşa că turiştii care se află zilele acestea în Alba Iulia pot alege această locaţie pentru cazare. Restaurantul va fi deschis în zilele de 1 şi 2 decembrie, pentru turişti.

Pensiunea „Perla Mureşului”, Oarda, str. Biruinţei nr. 6

Pensiunea „Perla Mureşului”, din apropierea municipiului, la Oarda, este ocupată în totalitate, în zilele de 30, 1 şi 2 decembrie 2010. De asemenea, restaurantul este deschis exclusiv pentru clienţi.

Pensiunea „Marylou”, Alba Iulia, str. Lalelelor nr. 18

Pensiunea „Marylou” mai are doar două camere libere pentru noaptea de miercuri, 1 decembrie, spre joi, 2 decembrie. Pentru ziua de joi au fost ocupate toate camerele. Cazarea începe de la preţul de 190 lei.  Restaurantul pensiunii oferă doar bufet suedez, pentru clienţii cazaţi.

Hanul cu Berze, Alba Iulia, str. Regimul V Vânători, nr. 83-85

Hanul cu Berze este ocupat în totalitate, însă turiştii care doresc să servească o masă caldă, zilele acestea, o pot face până la ora 22.00. Localul îl puteţi găsi la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, înainte de podul peste râul Mureş.

Pensiunea „Preciosa” Alba Iulia, Str. Lucian Blaga, Nr. 10

Restaurantul Pensiunii „Preciosa” va fi deschis în data de 1 decembrie, între orele 10.00 – 24.00, unde clienţii pretenţioşi pot alege dintr-un meniu divers, de bucătărie tradiţională şi internaţională. Din punct de vedere al cazării, pensiunea este rezervată în întregime, în perioada sărbătorii naţionale. Pensiunea se află foarte aproape de centrul istoric al oraşului, fiind o locaţie business elegantă.

Administratorii Hotelului „Transilvania” din Alba Iulia, ce face parte din lanţul hotelier „Unita Grup” au refuzat să ofere orice informaţie despre ofertele de cazare şi masă de 1 Decembrie. De acelaşi refuz ne-am lovit şi din partea conducerii Hotelului „Astoria”. Aceştia au precizat că nu ne pot oferi aceste informaţii decât după încheierea serbărilor, deci mult prea târziu pentru cei care ar fi dorit să se cazeze.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: 1 Decembrie: Bucuria hotelierilor | alba24 | ROTUR ANUNTURI TURISM

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax