Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

1 iulie: Bibliobusul Consiliului județean Alba ajunge în comuna Gîrbova. Atelier de creaţie, expoziţie şi cărţi pentru biblioteca şcolii din localitate

Publicat

bibliobus CJ alba2 Pe 1 iulie, Bibliobusul Consiliului județean Alba va ajunge în comuna Gîrbova (de Sebeș), unde copiii vor ajuta la aranjarea în Biblioteca Școlii a cărților donate de cei care au dorit să se alăture campaniei organizate în acest sens.

De la ora 9.00, toți cei prezenți vor participa la un atelier de creație în cadrul căruia vor fi confecționate semne de carte embosate.

De asemenea, vor putea vizita Bibliobusului și o unei expoziție cu obiecte, majoritatea reciclabile, decorate cu tehnica șervețelului, pentru a arăta că orice lucru contează și orice har se poate dezvolta împreună cu cititul.

Această zi premergătoare evenimentului „Hai să facem o Bibliotecă!” inițiat de o fostă elevă a Școlii din Gîrbova, se dorește a fi o zi de carte din suflet pentru suflet, mulțumind totodată celor care au dăruit cărțile pentru acest eveniment unic, transmit organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax