Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

1 IUNIE: Cetatea Copiilor, la Alba Iulia. Festival pentru copii cu reprezentații artistice și ateliere, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Marți, 1 iunie, cluburile de voluntariat Rotaract Alba Iulia și Interact Alba Iulia, în colaborare cu Primăria Alba Iulia, organizează festivalul Cetatea Copiilor. Acțiunea se adresează copiilor cu vârste cuprinse intre 5 și 13 ani, având ca scop promovarea artei, culturii și activităților sportive în rândul tinerilor din județul Alba, într-un mod distractiv și antrenant.

Activitățile variază de la pictură pe față și atelier de accesorii cu mărgele, la baschet, limbo, tenis de masă și taekwondo. Participanții se vor bucura de reprezentații artistice, susținute de trupa de teatru Skepsis, elevi ai Liceului de Arte Regina Maria și ai Colegiului HCC, activități sportive și de grup, dar și de multe alte surprize.

De asemenea, va avea loc un recital de povești, un show culinar marca Chef Toma, precum și concursuri cu premii.

Este evident faptul că acest ultim an a reprezentat o perioadă dificilă, nu doar pentru adulți, ci și pentru generația tânără, limitând atât relațiile cu cei din jur, cât și activitățile în aer liber. Acest festival dedicat copilăriei își propune să reaprindă scânteia bucuriei în inimile celor mici, să propună și alte medii de divertisment în afara celui digital și să ofere posibilitatea de a petrece o Zi a copilului de neuitat.

Evenimentul va avea loc în data de 1 iunie, în Piața Cetății, începând cu ora 12:00, iar intrarea va fi gratuită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax