Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Alba Iulia. Trei zile de distracții în Cetatea Alba Carolina

Publicat

De 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, cei mici vor avea parte de o serie de distracții la Alba Iulia. de la trambuline, la jocuri gonflabile, concursuri și muzică. 

Evenimentul va avea loc pe esplanada Traseului celor Trei Fortificații. Zona de distracție pentru cei mici, începe de vineri, 31 mai și durează până duminică, 2 iunie. 

La Alba Iulia, Ziua Copilului ține…3 zile! Începând de mâine, 31 mai, până duminică, 2 iunie, între orele 09.00 și 19.00, Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia se transformă într-un loc magic, cu povești, jocuri și jucării, surprize dulci pentru copii.

1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului

Toată lumea va fi la dispoziția celor mici, pe care îi invităm să se bucure de programul pregătit special pentru ei: Caravana cu jocuri – unde fiecare pici va fi liber să-și exprime talentul artistic; Cu copiii la povești – maraton de lectură și ateliere creative.

Sâmbătă și duminică, între 09.00 și 19.00, pe esplanada Traseului celor Trei Fortificații copiii sunt așteptați la joacă, în Ținutul Fericirii, unde vor avea parte de propriul festival, cu muzică, concursuri, trambuline, tobogane și jocuri gonflabile.

Și pentru că nimic nu este mai dulce decât un zâmbet de copil, am pregătit delicii și gustări delicioase pentru toți participanții.

Garantăm un weekend de neuitat și distracție pe măsură! Veniți să-i bucurăm împreună pe cei mai dragi dintre cei dragi, copiii!

Organizatori: Primăria Municipiului Alba Iulia și Centrul Cultural Palatul Principilor Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax