Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

10-12 mai: Prima etapă a Campionatului Național Women Rally 2019, la Alba Iulia. Înscrierile, deschise până în 3 mai

Publicat

După un debut spectaculos al conceptului Women Rally cu ocazia ediției de centenar din toamna anului trecut, competiția fondată de Laura Savu capătă în 2019 o nouă structură, mai complexă. Campionatul Național astfel înființat sub egida FRAS este dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor pasionate de condus, care sunt așteptate să își rafineze aptitudinile la volan pe parcursul a trei etape: Alba Iulia (10-12 mai), Timișoara (21-23 iunie) și Cluj-Napoca (13-15 septembrie).

Prima etapă a competiției a fost lansată oficial joi, 18 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Primăria Alba Iulia.

Etapa de la Alba Iulia demarează vineri (10 mai) seara la ora 19:00, când va avea loc un briefing cu concurentele la sediul Uniqa Asigurări Alba Iulia. Sâmbătă (11 mai) dimineața, concurentele se vor reuni la startul festiv ce va avea loc începând cu ora 10:30 pe strada Militari, chiar în contextul impresionant al Cetății Alba Carolina.

La ora 11:00 începe prima manșă de concurs, care va fi urmată de o regrupare și de manșa a doua, tot cronometrată. Rezultatele astfel cumulate vor decide ocupantele podiumurilor celor 4 clase ale campionatului. Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul dineului oficial găzduit de Museikon, care își va răsfăța invitatele cu un tur privat al muzeului în deschiderea serii.

Prima etapă a campionatului se va încheia duminică (12 mai), cu o vizită a cetății Alba Carolina pentru concurente, prieteni și familie.

Înscrierile la etapa 1 din 2019 sunt deschise până pe 3 mai pe www.womenrally.ro iar noutățile legate Women Rally vor fi publicate și pe instagram și facebook.

Evenimentele Women Rally îmbină testele cronometrate de îndemânare la volanul mașinilor pe trasee special amenajate cu momente de socializare, noțiuni de conducere defensivă și serate elegante. Amatoarele de viteză și de adrenalină sunt invitate să își ducă pasiunea la următorul nivel, făcând astfel primul pas spre automobilism, îmbunătățindu-și în același timp abilitățile în trafic.

Etapa 1 Alba Iulia a Campionatului Național Women Rally este organizată sub egida ACR și FRAS, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia și al Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax