Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

10-14 iulie: „Chorale Au Choeur des Collines” din Franţa, în concert la Alba Iulia. Intrarea este liberă

Publicat

În perioada 10 – 14 iulie, “Chorale Au Choeur des Collines” din Cottance – Franţa va susţine trei concerte în Alba Iulia. Aflat pentru prima dată în Romania, corul francez va avea primul debut în „Cealaltă capitală” vineri, 11 iulie, de la ora 18.00, în Sala Unirii. Duminică dimineaţa, în cadrul Sfintei Liturghii, la Biserica Ortodoxă “Maieri I” din Alba Iulia şi duminică 13 iulie, de la ora 19.30, în catedrala Romano Catolică din Alba Iulia, membrii corului vor susţine alte două concerte. Intrarea este liberă pentru toţi cei care vor să asculte în acest sfârşit de săptămână un concert coral.

La invitaţia Corului de copii “Theotokos”, în acest sfârşit de săptămână, în Alba Iulia se va afla în vizită “Chorale Au Choeur des Collines” din Cottance – Franţa, dirijat de Florence Grivot. Membrii acestui cor au fost gazde pentru copiii din “Theotokos”, anul trecut, în Franţa, în cadrul unui festival coral internaţional.

Programul vizitei oaspeţilor francezi include, pe lângă cele trei concerte de la Sala Unirii, Biserica Ortodoxă “Maieri I” şi Catedrala Romano Catolică, vizite în Alba Iulia, la cele mai importante obiective de interes cultural şi tursitic, precum şi în împrejurimile oraşului.

Organizator al acestui eveniment este Corul de copii “Theotokos”, în parteneriat cu Universitatea “1 Decembrie 1918” şi Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax