Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

10 mai: Crosul Europei, a şasea ediţie, în Cetatea Alba Carolina. Detalii despre înscrieri şi traseu

Publicat

crosul europei alba iulia

A șasea ediție a Crosului Europei se desfăşoară vineri, 10 mai, în Cetatea Alba Carolina, sub sloganul ”EU aleRg! Ne antrenăm pentru implicare civică și vot!”, pentru a marca Ziua Europei. Startul competiţiei este de la ora 12.00, în şanţurile Cetăţii.

Înscrierile încep de la ora 9.30 în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, lungimea traseului fiind de circa 6 km (pentru 2 ture, respectiv 3km/1 tură). Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui părinte/tutore, responsabilitatea participării lor fiind asumată prin înscrierea la cros.

crosul europei

 

Pe parcursul înscrierilor, începând cu ora 10.30 au loc și mini-spectacole susținute de grădinițele din Alba Iulia.

Startul pentru cros va avea loc în intervalul 12.00-12.30.

Începând cu ora 13.00 vor avea loc premierile, derularea tombolei, precum și distribuirea de materiale promoționale.

Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primirilor trei clasați, atât la o tură, cât și la cei ce au finalizat două ture. Toți participanții înscriși, vor primi tricouri şi obiecte promoționale, iar pentru fiecare unitate de învățământ participantă vom elibera, la solicitare, diplome care certifică implicarea în acest eveniment.

Evenimentul este organizat de ADR Centru prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia și Consiliului Județean Alba. 

Crosul Europei este un eveniment în aer liber care are loc în Cetatea Alba Iulia, adresat publicului larg, vârsta minimă a participanților fiind de 12 ani. Se va desfășura pe o distanță de circa 6 km pentru care este necesară efectuarea a două ture în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, punctul de start și de finish fiind zona Catedralei Reîntregirii. Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui părinte/tutore, responsabilitatea participării lor fiind asumată prin înscrierea la cros. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax