Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

10 mai: ”Tradiții de primăvară la Strungari”. Şezătoare, momente artistice şi sărbătoare pentru copii din Pianu

Publicat

La Campusul Școlar Strungari se va desfășura joi, 10 mai, de la ora 14.30, „Serata lunii”  cu tema „Tradiții de primăvară la Strungari”.  De peste două decenii, Asociația ”Sprijiniți copiii” Alba Iulia împreună cu partenerii săi organizează  o sărbătoare a celor născuţi în aceeaşi lună şi a invitaţilor acestora.

Evenimentul se va desfășura în incinta Centrului de zi pentru copii  Strungari, comuna Pianu. Sărbătoriţi sunt copii şi adulţi din cadrul asociației, salariaţi, colaboratori, voluntari şi reprezentanţi ai partenerilor și colaboratorilor născuţi în această perioadă a anului.

„Este un prilej de  reducere a distanței sociale dintre oameni, de educare a relaţiilor interpersonale și de sensibilizare a comunităţii în legătură cu importanţa ei în dezvoltarea capacităţilor de comunicare, integrare socială și de producere a stării de bine”, transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia „Sprijiniţi copiii”  Alba Iulia, Comuna Pianu,  Asociaţia CERESS și Școala Gimnazială Strungari. Pregătirea lui a început în urmă cu o lună deoarece este nevoie de foarte multe lucruri pentru ca serata să fie o sărbătoare. A fost stabilită tema seratei, s-au definit principalele momente: Șezătoarea „Tomnitul băcițelor, mini-recitalul ”Primăvara în cântece și poezii”, concursurile gen ”cine știe câștigă”, s-au pregătit  invitația și decorațiunile necesare pentru înfrumusețarea spațiului unde va avea loc sărbătoarea. Copiii, ajutați de salariați și voluntari, au confecționat podoabe diverse care simbolizează primăvara: flori, pomi înmuguriți și înfloriți, frunze, păsărele, fluturi, gâze, albine și alte produse care  au transformat sediul campusului într-o adevărată expoziție de colaje unele mai sugestive decât alte.

Voia bună reprezintă cea de-a doua parte a seratei şi asigură cadrul necesar reducerii distanţei sociale dintre oameni și producerii bunăstării spirituale. Toată lumea se va bucura de o după- amiază din care nu vor lipsi muzica, dansul, voia bună, mult așteptatul moment de servire a tortului şi ….. surprizele, mai spun organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax