Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

10 motive pentru a face vin de casă cu MUST de la JIDVEI

Publicat

Jidvei-FotoCel mai bun vin de casă se face cu Must de Jidvei! Vă prezentăm 10 motive pentru care, în acest an, să intrați în clubul gospodarilor care își produc vinul cu must obținut din strugurii celei mai mari podgorii din România.

1. Mustul de Jidvei este obținut din viță de vie de soiuri nobile. Podgoriile de la Jidvei, județul Alba, se întind pe o suprafață de 2.500 de hectare și reprezintă cea mai mare exploatație viticolă din România. O întreagă echipă de profesioniști are grijă ca lucrările în vie să fie făcute la timp, cu cele mai moderne tehnologii, astfel încât strugurii obținuți și, implicit mustul, să fie întotdeauna de cea mai bună calitate.

2. Aveți siguranța soiului. Dacă în cazul strugurilor cumpărați, nu știți ce primiți în sac – ce soiuri, ce calitate, mustul de Jidvei vine însoțit, pe lângă factură sau bon fiscal, și de buletin de analiză și certificat de calitate. Anul acesta, soiurile disponibile sunt Fetească Regală cu Muscat Ottonel și Sauvignon Blanc. Astfel, dacă se cumpără, spre exemplu, Muscat Ottonel de la Jidvei, se va obține un vin Muscat Ottonel de Jidvei.

3. Comandați telefonic sau pe site-ul MustdeJidvei.ro. Este foarte simplu să comandați must de Jidvei. Trebuie doar să sunați la numărul de telefon 0755.70.60.00 (apel cu tarif normal) sau să completați formularul de pe www.MustdeJidvei.ro, urmând ca un operator să vă contacteze pentru a stabili datele de livrare. Comandați cantitatea dorită și o primiți când începe culesul viei!

4. Economisiți timp și bani. Cumpărând must de Jidvei, nu veți mai fi nevoiți să apelați la cantități mari de struguri pe care apoi să îi zdrobiți în gospodărie – un proces care vă consumă timp și energie. Mustul de Jidvei îl cumpărați cu 4 lei kilogramul (TVA inclus) și puteți demara procesul de vinificație imediat după livrare. Cantitatea minimă a unei comenzi este de 100 de kilograme.

5. Aveți transportul asigurat. Compania Jidvei asigură transportul mustului în condiții optime DOAR în localități din județele: Alba, Sibiu, Mureș, Cluj, Brașov, Hunedoara, Sălaj, Bistrița – Năsăud , Vâlcea, Harghita, Covasna, și Prahova (până la Comarnic), la comenzi de minim 100 kg. Comenzile de minimum 100 de kg vor fi preluate din puncte fixe de distribuție din localitățile vizate. Pentru comenzi de minimum 200 kg, mustul va livrat direct la domiciliu, în măsura posibilităților. De asemenea, în perioada culesului, mustul poate fi achiziționat și direct de la Crama Jidvei.

6. Primiți un must limpezit. Mustul de Jidvei este trecut printr-un proces de deburbare (limpezire), ceea ce face ca drojdia rezultată în urma procesului de fermentare să fie într-o cantitate mai mică. Este un element esențial întrucât în gospodărie, după zdrobirea strugurilor, procesul de filtrare este unul greoi și, de cele mai multe ori, cu rezultate slab calitative.

7. Puteți controla tăria vinului de casă. Din Crama Jidvei, mustul pleacă cu o concentrație de 180 de grame de zahăr pe litru, ceea ce corespunde obținerii unui vin cu 11 volume de alcool. Pentru cei care doresc să păstreze vinul un timp îndelungat sau preferă vinurile mai alcoolizate, recomandarea specialiștilor este să se adauge câte 17 grame de zahăr la litru pentru fiecare volum de alcool dorit.

8. Vă bucurați de primul pahar de vin mult mai devreme. Cu must de Jidvei, primul pahar de vin de casă se poate servi la cel mult două luni de la momentul în care declanșați procesul de vinificație, un interval mult scurtat datorită calității mustului deburbat.

9. Primiți asistență din partea specialiștilor Jidvei. Dacă întâmpinați probleme în procesul de obținere a vinului de casă, puteți lua legătura cu reprezentanții Cramei Jidvei pentru a obține informații utile și sfaturi privind tehnologia de vinificație.

10. Aveți siguranța că veți obține un vin bun. Cu must de Jidvei, vinul de casă pe care îl obțineți este cea mai bună calitate, având posibilitatea ca, după ce ați cumpărat peste 200 de kilograme de must, să participați la concursul ”Vinul Casei Tale din Must de Jidvei”. Mostrele se trimit prin poștă sau curier, iar un juriu format din oameni de specialitate desemnează măiestria vinului produs în casă din mustul de Jidvei. Premiile surpriză și regulamentul ediției din acest an vor fi dezvăluite în curând!

Acest articol a fost publicat în cadrul campaniei “Vin de casă din must de la Jidvei”, care îi invită pe toți gospodarii care doresc să își producă singuri un vin 100% natural, din struguri românești, să comande must de la Crama Jidvei la prețul de 4 lei/kilogram. Pentru detalii despre campanie puteți suna la 0755.706.000, accesa www.mustdejidvei.ro sau ne puteți scrie la adresa de e-mail: must@jidvei.ro.

Despre Jidvei

Jidvei (www.jidvei.ro) este cel mai mare producător de vin din România, având 2.500 de hectare de vie și crame dotate cu cele mai performante echipamente, situate la Jidvei, Blaj și Bălcaciu.

Compania Jidvei produce vinuri de origine controlată de pe Valea Târnavelor. În zona DOC  “TÂRNAVE” – sub denumirea JIDVEI se produc unele dintre cele mai apreciate vinuri și spumante românești, calitatea acestora fiind confirmată an de an de medaliile obținute la competiții internaționale.

Vinurile de Jidvei au fost distinse în ultimii ani cu peste 150 de medalii în cadrul celor mai prestigioase concursuri de profil din lume.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax