Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

10 noiembrie: Concursul interjudeţean de folclor ”Mureş pe marginea ta”. CL Ocna Mureş finanţează evenimentul cu 15.000 de lei din bugetul local

Publicat

Cea de-a XXVI-a ediţie a concursului interjudeţean de folclor ”Mureş pe marginea ta” se va desfăşura anul acesta în data de 10 noiembrie, la Ocna Mureş. Consilierii locali au aprobat un buget de 15.000 de lei.

Concursul interjudeţean de folclor ”Mureş pe marginea ta” se va desfăşura anul acesta în data de 10 noiembrie. Pentru ca evenimentul să fie unul pe măsura ediţiilor anterioare, consilierii locali ai oraşului Ocna Mureş au aprobat, în şediţa ordinară din 29 octombrie, suma de 15.000 de lei, pentru premii şi protocol.

Suma de 3.100 lei va fi folosită pentru a premia concurenţii de muzică populară: câştigătorul marelui trofeu va fi premiat cu suma de 1.000 de lei, premul I cu 600 de lei, premiul II 500 de lei, premiul III va primi cu suma de 400 de lei, iar celor trei menţiuni le sunt alocate câte 200 de lei.

Restul fondurilor vor fi folosite pentru juriu, sonorizare, taraful ”Augustun Bena” şi colaboratori, recitalul Vetei Biriş, ansamblul profesionist ”Mureşul Tg. Mureş” şi soliştii Leontina Pop şi Dorina Oprea, diplome, afişe şi flori, cheltuieli de masă şi cazare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax