Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

10 sancţiuni aplicate de 1 Decembrie, de poliţiştii din Alba Iulia, pentru încălcarea normelor de convieţuire socială

Publicat

Joi, de 1 decembrie, poliţiştii din Alba Iulia au aplicat 10 sancţiuni în valoare de 1.500 de lei, pentru încălcarea normelor de convieţuire socială. Majoritatea cazurilor identificate de oamenii legii au fost scandaluri generate pe fondul consumului de alcool, anunţate prin 112.

Poliţiştii au aplicat şi amenzi la regimul rutier, de 1.172 lei, în cazuri de conducere a autoturismelor sub influenţa alcoolului, necedare de prioritate şi depăşirea vitezei legale de circulaţie, cele mai multe dintre acestea fiind după ora 22.00.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, au fost depistate patru persoane pe străzile din Alba Iulia, în vădită stare de ebrietate şi transportate la spital. De asemenea, au fost 5 cazuri de semnalate prin 112 privind izbucnirea unor scandaluri în locaţii private, la care poliţiştii au intervenit şi au aplicat sancţiuni. Oamenii legii au mai intervenit în patru situaţii de tulburare a liniştii pulblice şi una de practicare a cerşetoriei.

Jandarmii nu au constatat încălcări ale normelor în vigoare. Au intervenit însă pentru  „liniştirea spiritelor” în cazul manifestanţilor împotriva proiectului Roşia Montană, care l-au apostrofat pe premierul Emil Boc, în zona Parcului Unirii, joi, în jurul amiezei. Jandarmii spun că nu a fost cazul aplicării de amenzi sau avertismente, forţele de ordine intervenind doar pentru prevenirea escaladării către producerea unui conflict.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dana

    vineri, 02.12.2011 at 13:33

    Mi se pare si normal!! Deja au inceput acesti opozanti ai proiectului sa nu mai aiba nicio limita si nicio rusine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax