Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

100.000 de euro de la Roșia Montană pentru Unirea Alba Iulia. Banii readuc liniștea pe ”Cetate”

Publicat

Se spune că ”banii nu aduc fericirea”, însă în curtea echipei de fotbal Unirea Alba Iulia nu pare să fie deloc așa. Roșia Montană Gold Coporation a virat, marţi, pentru Unirea Alba Iulia 100.000 de euro, bani reprezentând o nouă tranșă din contractul de sponsorizare a clubului albaiulian.

Banii vin ca o gură de oxigen pentru oficialii clubului, care trebuie să achite din restanțele salariale ale jucătorilor, dar și primele acestora pentru ultimele jocuri din turul actualului sezon. Căpitanul Unirii Alba Iulia, Mihai Pascal a declarat că ”pentru noi contează și chestia asta, orice bani pe care-l avem de luat contează. Dacă vom fi cu banii la zi va fi totul în regulă. E important să știi că ești cu banii la zi, alta e atmosfera”.

Tănasă și Pistol, afară de la Unirea

Unirea Alba Iulia a renunțat marți la serviciile atacantului Marian Tănasă, dar și la fundașul Marius Pistol, fotbalist mai mult accidentat decât apt de joc. Chiar dacă nu era un fotbalist slab, Stelian Gherman a renunțat la serviciile lui Paul Pistol. ”În ceea ce-l privește pe Tănasă, eu am discutat de mult cu el și i-am spus că voi da credit fotbaliștilor de aici din Alba Iulia. În ceea ce-l privește pe Pistol, eu nu știam nimic de soarta lui, de când am început pregătirea”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal  FC Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax