Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

100 de elevi și cadre didactice de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia donează sânge la Centrul de Transfuzie

Publicat

Mai mulți elevi militari donează săptămâna aceasta sânge, în cadrul unei campanii dedicate împlinirii a 100 de ani de la înființarea liceului militar.

Prin intermediul campaniei „100 donatori la 100 de ani”, elevii și cadrele militare ale colegiului au răspuns apelurilor lansate periodic de Centrul de Transfuzie Sanguină Alba pentru donarea de sânge și totodată dau un exemplu comunității și încurajează oamenii să facă acest gest umanitar.

„Le mulțumim elevilor de la colegiul militar pentru că au răspuns solicitărilor noastre și au înțeles importanța acest gest. Ei obișnuiesc să doneze periodic sânge, fiind astfel un exemplu pentru comunitate și pentru alți tineri” a precizat medicul Ana Savu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba.

Campania de donare de sânge „100 donatori la 100 de ani” a demarat în primăvara acestui an și se va încheia la sfârșitul acestei luni, în total urmând a dona sânge 100 de elevi și cadre militare ale colegiului.

Sursă: Facebook, Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax