Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO) 100 de familii nevoiaşe au primit pachete cu mâncare de Paşti, oferite de Dorin Nistor şi Organizaţia PDL Sebeş

Publicat

100 de familii nevoiaşe din Sebeş, Petreşti şi Lancrăm vor întâmpina sărbătorile Paştilor cu masa plină. Aceasta a fost o acţiune iniţiată de Dorin Nistor, candidat la primăria oraşului Sebeş, împreună cu viceprimarul oraşului, Adrian Bodgan şi Organizaţia PDL Sebeş, prin care au fost oferite pachete cu alimente pentru Paşti în familiile defavorizate din zonă.

Sărbătorile Paştilor nu vor găsi masa goală în familiile nevoiaşe din Sebeş, Petreşti şi Lancrăm. Acesta este rezultatul unei acţiuni caritabile iniţiate de Dorin Nistor, alături de viceprimarul oraşului Sebeş, Adrian Bogdan şi Organizaţia PDL Sebeş, care le-au împărţit acestora, joi, 100 de pachete cu mâncare pentru Paşti.

În plus, Dorin Nistor a ajutat o familie cu 9 copii cu probleme sociale deosebite, în care ambii părinţi au probleme de sănătate grave. Familia trăieşte în condiţii dificile, nu are niciun fel de venit şi, de curând, a rămas şi fără ajutorul social.

Vedeţi, mai jos, câteva fotografii:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax