Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

11-13 octombrie: Concurs dedicat tinerilor, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Reducerea Dezastrelor. Condiții și premii

Publicat

11-13 octombrie: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență organizează un concurs dedicat tinerilor, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Reducerea Dezastrelor. Pe lângă informațiile utile pe care tinerii le pot acumula, aceștia pot câștiga un rucsac de urgență cu un conținut minimal necesar supraviețuirii în caz de dezastre.

Concursul, intitulat  „Reducem riscurile, ajutăm comunitatea”, a fost lansat vineri, 11 octombrie, la ora 08:00 și va dura până în data de 13 octombrie 2024, ora 23:59.

Acesta urmărește verificarea cunoașterii informațiilor de bază privind riscurile de dezastre, precum și a regulilor privind pregătirea și comportarea în caz de dezastru.

Concursul este împărțit în două categorii de vârstă. Prima se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, iar a doua celor între 18 și 25 de ani.

Condiții de participare

Potrivit regulamentului, are drept de participare orice persoană fizică cu cetățenie română și/sau străină care îndeplinește cumulativ toate condițiile de mai jos:

  • are domiciliul legal sau un drept de ședere legal în România, pe toată perioada de desfășurare a concursului și pe perioada de revendicare a premiului câștigat;
  • are vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani, raportată la data de 06.10.2024;
  • are un cont personal de Google sau Google Classroom valabil;
  • în cazul în care este desemnată câștigătoare a Concursului, este de acord cu publicarea numelui său pe paginile web și pe cele de social media pe care este promovat Concursul;
  • confirmă că a citit și a înțeles prezentul Regulament și că este de acord în totalitate cu termenii și condițiile precizate de acesta, aspect confirmat prin participarea la Concurs;
  • participarea la Concurs implică faptul că răspunsurile furnizate vor fi utilizate pentru elaborarea, de către Organizator, de statistici privind nivelul de cunoaștere al riscurilor la nivelul categoriilor de vârstă 14-17, respectiv 18-25 ani.

Nu pot participa la acest concurs angajații organizatorului și unităților subordonate acestuia și copiii acestora.

Cum se face înscrierea

Concursul este organizat exclusiv în mediul online, prin intermediul serviciilor Google. Înscrierea la concurs se face prin completarea unui formular aferent categoriei de vărstă a celui interesat.

  • Formularul de înscriere pentru categoria 14-17 ani poate fi găsit AICI.
  • Formularul de înscriere pentru categoria 18-25 ani poate fi găsit AICI.

Cei care doresc să participe trebuie să dețină un cont de gmail, care să permită completarea unuia dintre chestionare.

În cazul în care o persoană a completat mai multe formulare, utilizând mai multe conturi Google, va fi luat în considerare doar primul formular completat și transmis.

Premii și desemnarea câștigătorilor

La finalul concursului, IGSU va acorda 10 premii – 5 premii pentru grupa de vârstă 14-17, respectiv 5 premii pentru grupa de vârstă 18-25 ani.

Premiul constă într-un rucsac de urgență cu un conținut minimal necesar supraviețuirii în caz de dezastre, pus la dispoziție de către Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți, care se va organiza în termen de 7 zile lucrătoare de la data încheierii concursului la sediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din București. Se vor extrage câte 5 câștigători, precum și 5 rezerve pentru fiecare grupă de vârstă dintre persoanele care au transmis formulare completate corect, în perioada de desfășurare a concursului.

Participanții desemnați câștigători vor fi contactați de către IGSU, la adresa de e-mail furnizată, în maximum 3 zile lucrătoare de la data extragerii, în vederea validării datelor de identificare.

foto: IGSU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate