Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

11 februarie: Spectacolul „Străini în noapte” cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

Straini-in-Noapte-poster-TURNEU Albaiulienii au ocazia să vadă, în 11 februarie, de la ora 19.00, un spectacol de zile mari la Casa de Cultură a Sindicatelor. În regia marelui maestro Radu Beligan şi cu participarea actorilor Florin Piersic şi Medeea Marinescu, este prezentată piesa de teatru “Străini în noapte”.

Spectacolul se clasează şi în prezent pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă, regizată de Radu Beligan.
Protagoniştii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi Medeea Marinescu – o actriţă valoroasă pentru generaţia ei, a cărei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic şi remarcabil al maestrului “Mărgelatu”, transmit organizatorii.
În piesa “Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă şi tânără. Ea ştie cine este el şi tocmai de aceea şi-a propus să-l însoţească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru ce îi va schimba viaţa. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturiseşte mai întâi că este prostituată şi îi cere bani, apoi că de fapt este reporter şi că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situaţie sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Florin Piersic a revenit odată cu acest spectacol pe scena teatrului şi chiar el mărturisea că simte că întinereşte atunci când joacă pe scenă. Piesa i se potriveşte, este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre cum timpul ne schimbă. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.
Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiş, ci pentru că este o capodoperă, o piesă de teatru în care aştepţi cu sufletul la gură să vezi ce urmează, ce vor zice şi cum va decurge acţiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru, pentru că nu trebuie să ai timp să te plictiseşti când eşti în sală, mai spun organizatorii.

Preţul unui billet este de 50 de lei şi poate fi cumpărat de la agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, program luni-vineri orele 8.00 – 19.00, sâmbătă orele 10.00 – 14.00, telefon 0258.815.842.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax