Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

11 iunie: Conferința „Planificarea energetică durabilă la nivel regional”, la Alba Iulia

Publicat

Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA organizează la Alba Iulia, în data de 11 iunie, Conferința de diseminare a rezultatelor proiectului SUPPORT „Planificarea energetică durabilă la nivel regional”. În cadrul conferinței vor fi prezentate atât rezultatele proiectului SUPPORT, cât și stadiul proiectelor din domeniul eficienței energetice finanțate prin POR,  câteva cazuri de bună practică de management energetic la nivel de UAT-uri și, nu în ultimul rând, programele naționale de sprijin pentru instalarea de panouri fotovoltaice. De asemenea un punct important va fi prezentarea Planului de Acțiune al proiectului SUPPORT elaborat de către ALEA.

Prin acest proiect ALEA își propune sprijinirea autorităților locale din județul Alba precum și din Regiunea de Dezvoltare Centru, în punerea în aplicare a politicilor energetice durabile din cadrul instrumentului de politică energetică  „Masterplanul Energetic al județului Alba”, continuat prin „Strategia Energetică a județului Alba”, aprobată de Consiliul Județean Alba.

În cadrul conferinței vor fi prezentate rezultatele proiectului SUPPORT, stadiul proiectelor din domeniul eficienței energetice finanțate prin POR, cazuri de bună practică de management energetic la nivel de UAT-uri.

Vezi aici programul conferinței.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate