Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

11 mai: Crosul Europei 2018, la Alba Iulia. A V-a ediție a competiției cu premii în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Ediția a V-a a Crosului Europei va avea loc la Alba Iulia, în data de 11 mai. La eveniment sunt invitaţi să participe toţi cetăţenii din județul Alba şi din România, care vor să facă mișcare.

Crosul Europei este organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia. În acest an, la eveniment va participa Reprezentanța Comisiei Europene din România, ambasador Angela Cristea, alături de invitații proprii. De asemenea va fi prezent și ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

Evenimentul de tip cros se va desfăşura la fel ca în anii anteriori, în traseul interior al fortificației Cetății Alba Carolina, cu pornire din zona Catedralei Reîntregirii. Pe parcursul acestui eveniment, vor avea loc mai multe acțiuni prin care se va sublinia sprijinul Uniunii Europene acordat cetățenilor din Regiunea Centru, și nu numai, în calitate de cetățeni europeni, precum și rezultatele obținute prin proiectele UE.

Toți participanții vor primi diplome și obiecte promoționale, iar pentru primii clasați sunt pregătite premii, cupe și medalii.

Înscrierile au început deja, având pe listă participanți și din Republica Moldova și din Germania. Acestea se pot face atât on-line prin completarea Formularului de înscriere, dar și în ziua cros-ului, la linia de start. Vârsta minimă de participare este de 12 ani.

„Cei peste 1.000 de cetăţeni pe care-i așteptăm să participe vor primi la înscriere un tricou cu însemnele <cetăţean european>”, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate