Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

12-14 decembrie: Biblioteca „Lucian Blaga” Alba, prezentă la un simpozionul științific în Voievodina

Publicat

În perioada 12-14 decembrie, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va fi prezentă la Zrenianin, Republica Serbia, la manifestările ocazionate de desfășurarea celei de-a VIII-a ediții a Simpozionului Științific „Literatura și Presa în Banat”.

Programul manifestărilor cuprinde participarea la lucrările simpozionului și la deschiderea Salonului Internațional ,,Cărți și publicații românești” la care vor participa mai multe edituri din Serbia și România. Cu acest prilej va fi lansată și cartea ,,Bisericile Ortodoxe Românești din Voievodina”, lucrare editată la Alba Iulia sub egida Consiliului Județean Alba și a Biblioteci Județene „Lucian Blaga” Alba. Programul va continua cu vernisarea expoziției de fotografii cu sate de români din Voievodina, cu sate de istroromâni din Croația și cu sate de valahi din Muntenegru.

Lucrările Simpozionului Științific „Literatura și Presa în Banat” sunt organizate de Institutul de Cultură al Românilor din Voievodina în parteneriat cu Institutul de Studii Banatice „Titu Maiorescu” al Academiei Române – Filiala Timișoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax