Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

12-14 noiembrie: Comisia de Administrație Publică a Camerei Deputaților, în ședință de lucru la Alba Iulia

Publicat

parlament

În perioada 12-14 noiembrie, lucrările Comisiei de Administrație Publică și Amenjarea Teritoriului a Camerei Deputaților vor avea loc la Alba Iulia. Acest lucru este posibil ca urmare a aprobării Biroului Permanent al Camerei Deputaților, a transmis președintele comisiei, deputatul Florin Roman.

Cei 24 de deputați, membri ai comisiei, se vor întâlni în ședința de dezbatere și vot, marți, ora 12:00, la etajul 2 al Museikon, locație pusă la dispoziție de Consiliul Județean Alba.

La ședința de lucru participă în calitate de invitați secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Mihai Chirica, responsabil pentru Relația cu Parlamentul și secretarul de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Adrian Gâdea. Tot în calitate de invitați, dar și de gazde, sunt așteptați primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și prefectul județului Alba, Dănuț Hălălai.

„În semn de prețuire pentru locul jucat de Alba Iulia, în făurirea statului unitar român modern, am solicitat ca această ședință să aibă loc în Capitala Marii Uniri. E un semnal de normalitate, de prețuire din partea comisiei, pentru marcarea Centenarului Marii Uniri. E a doua ședință de lucru a unei comisii parlamentare la Alba Iulia, după cea a Comisiei de Agricultură, din care fac parte și parlamentari de Alba. Mă bucur că parlamentarii vin din ce în ce mai des la Alba Iulia, iar Cealaltă Capitală primește onorul care i se cuvine din partea Parlamentului României”, se precizează într-un comunicat de presă al președintelui Comisiei de Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax