Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

12-20 septembrie: Polițiștii din Alba Iulia vor fluidiza traficul la orele de vârf, în zona unităților de învățământ din municipiu

Publicat

În perioada 12 – 20 septembrie, polițiștii locali din Alba Iulia și cei de la IPJ Alba vor  fluidiza traficul la orele de vârf, în zona unităților de învățământ din municipiu.

„Colaborarea dintre Poliția Locală și Poliția Națională funcționează aici, la Alba Iulia, în cele mai bune condiții. Ultimul exemplu este demersul lor comun de a fluidiza în perioada următoare traficul rutier și cel pietonal din municipiu.

Astfel, în perioada 12 septembrie – 20 septembrie, Poliția Locală Alba Iulia și Inspectoratul de Poliție al Județului Alba vor acționa împreună pe arterele principale și zonele adiacente unităților de învățământ, respectiv Calea Moților (între B-dul Revoluției 1989 și str. Avram Iancu – Școala generală „Vasile Goldiș”), B-dul Revoluției 1989 – str. Toporașilor – str. Energiei (Școala Generală „Mihai Eminescu”), str. Gheorghe Pop de Băsești (Colegiul Tehnic „Apulum”) și str. Tudor Vladimirescu (Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”).

Aceste acțiuni se realizează pentru siguranța albaiulienilor, automobiliști sau pietoni, prin asigurarea fluenței în trafic și evitarea formării de ambuteiaje la orele de vârf, respectiv 07:30 – 08:30 și 11:30 – 12:10”, a anunțat viceprimarul Emil Popescu, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate