Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

12 august: „Mişcare. Energie. Fitness”, eveniment organizat de Primăria Alba Iulia, pe esplanada Porţii III. Antrenamente gratuite pentru începători sau avansaţi

Publicat

miscare fitness 12 august 2016_1 Primăria Alba Iulia pregăteşte un eveniment nou, dedicat celor amatori de mişcare în aer liber şi nu numai. Sunteţi provocaţi să participaţi la sesiuni de fitness, indiferent că sunteţi începători sau avansaţi. Accesul la eveniment este gratuit.

„Mișcare, Fitness, Energie”, este tema evenimentului ce se va desfăşura vinerea viitoare, pe 12 august, de la ora 19.30, pe esplanada Porţii a III-a a Cetăţii.

Veţi avea acces la trei programe de antrenament:

AFRO-AEROBIC susținut de PAF (Papa Abdoulaye Faye din Senegal) – un program intens cardio și tonifiere, în care se lucrează tot corpul. Se desfășoară pe muzică afro, fiind un dans tradițional și modern, ce permite celor implicaţi încărcarea cu energie pozitivă.

URBHANIZE®, susținut de Simona Ionescu. Un program dance-fitness, ce combină două stiluri de dans provenite din culturi diferite: hip hop și bhangra – tradiționalul dans indian – cu elemente de toning. Programul Urbhanize® a fost creat de Tina & Dennis Thomsen și lansat în lume oficial în 2015.

BODYART, susținut de Nicoleta Nicolescu. Un program în care eleganța și armonia te conduc către un alt nivel de conștientizare a propriului corp. Un antrenament cu adevărat profund care atinge atât corpul cât și mintea și sufletul. Este o nouă formă de mișcare recomandată tuturor, bazată pe tehnici yoga și pe mișcări din gimnastică medicală, folosind tehnici de respirație care relaxează, iar exercițiile conferă forță, stabilitate și elimină stress-ul, transmit organizatorii.

Evenimentul va avea o durată de minimum 120 minute. Cuprinde exerciții pentru începători, nivel mediu și avansat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax