Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

12 SEPTEMBRIE: Candidatura lui Victor Ponta la PREZIDENȚIALE va fi VALIDATĂ în FIEFUL ACL, la Alba Iulia. Mega-Congres PSD în toate județele

Publicat

Victor Ponta, prim ministru și candidat la alegerile prezidențiale, va fi prezent la la Alba Iulia, în cel mai puternic fief ACL din România, unde va participa la un congres al partidului. PSD va organiza în data de 12 septembrie un Congres Național care se va desfăşura simultan în toate judeţele, legătura dintre organizaţiile judeţene şi Bucureşti urmând a fi făcută prin intermediul unei videoconferinţe. Congresul se va reuni pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale iar pe 20 septembrie va avea loc lansarea oficială în cursa electorală.

Ponta a ales Alba Iulia la invitația organizației județene a PSD – potrivit deputatului Ioan Dîrzu – președintele PSD Alba. Locația pregătită pentru congres este Complexul „Mercur”, de la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeș, unde încap circa 1000 de persoane.

Lansarea oficială a candidatului PSD la preşedinţia României va fi făcută în data de 20 septembrie, pe Naţional Arena din Bucureşti, eveniment pentru care PSD Alba încearcă să mobilizeze în jur de 600 de membri .

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, co-președinte al ACL Alba nu va putea simți vibrațiile prezenței lui Victor Ponta în Alba Iulia. Hava a anunțat că în 12 septembrie nu va fi în oraș. ”Eu din fericire nu voi fi în Alba Iulia. Am înțeles că vrea să-și facă lansarea din Sala Unirii, cred că vrea să se urce pe Statuia lui Mihai Viteazul. Și așa ne-a umplut în campania de europarlamentare cu ”Mândri că suntem români”. Nu sunt mândru că sunt român cu el. Eu sunt mândru că sunt albaiulian. Aici avem un motiv de mândrie. De ce să fiu mândru? Că avem cea mai scumpă motorină? Că salariul nu îți ajunge?  ”  a spus  Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. AOTEAROA

    vineri, 05.09.2014 at 15:23

    De asta avem noi nevoie?Faceti o risipa imensa de bani iar in spitale nu sunt pansamente,vaccinuri,curatenie,iar in scoli e vai de copii nostri,iar noi cei 95%traim de pe o zi pe alta.Acest tinar pus in fruntea guvernului nu e copt la cap, e iresponsabil si face excursii cu familia in toata lumea pe banii nostri.De atitia ani platim in vint o groaza de bani pe salariile celor 600 in loc de 300 parlamentari[citi am votat la referendum].SUNTEM SACRIFICATI PTR A VA ASIGURA VOI VOTURILE!!opriti-va odata nerusinatilor.

  2. ocneanul

    sâmbătă, 06.09.2014 at 14:12

    In scoli copiii nu prea invata si tu nu pricepi ca psd-ul repara prostiile lui boc si tampeniile lui funeriu prin care am ajuns ca invatatorii sa aiba salar cat profesorii,se vede vede ca ai minte scurta aotearoa!

  3. ocneanul

    sâmbătă, 06.09.2014 at 14:14

    Davegegegrvrvrgr!frustato!

  4. sebesanul

    duminică, 07.09.2014 at 10:36

    Unde ai fost cand Anastase a furat pensiile parintilor si bunicilor nostrii? Unde ai fost cand Basescu a dat ordin sa dispara 25% din salariul oamenilor si sa se taie toate sporurile? Unde ai fost cand pentru a avea ce toca PDL-ul a acceptat conditii injositoare pentru tara si a facut TVA-ul 24? Acum ca guvernul Ponta dupa ce a scazut TVA la produsele de panificatie, a reusit sa reduca termenul de plata la medicamente, a crescut salariile si pensiile, a investit masiv in scoli si a dotat primariile cu autobuze scolare, a redeschis spitale inchise de prietenii tai, te plangi ca in spitale nu sunt pansamente? Vreau sa te intreb draga AOTEAROA, de ce nu mergi sa il tragi de mana pe directorul spitalului judetean sau pe Dumitrel pentru asta? De ce nu mergi sa il intrebi pe boc si pe ministrii sanatatii de ce pe vremea lor nu s-au rezolvat problemele pe care le rezolva acum Banicioiu? Oare nu a fost vorba cumva ca trebuia sa plece pe lumea cealalta cei care pentru a pune o paine pe masa copiilor lor si-au distrus sanatatea pentru a nu mai fii o povara pentru statul condus de B&B si a ramane resurse financiare pentru buzunarele alor lor? Sunt curios cand te trezesti si mergi sa pui aceste intrebari.
    Acum in cea ce priveste vizitele in Asia, daca ai fi ascultat ce a avut de spus, ai fi vazut ca licenta pentru reactoarele CANDU, tehnologie montata la Cernavoda, apartine acum unei companii chineze, ai fii vazut ca chinezii sunt interesati sa isi dezvolte afacerile in Europa si ca exista pozibilitatea pentru agricultura si industraia alimentara a Romaniei sa exporte masiv acolo. Mai reveniti cu picioarele pe pamant si mergeti intre oamenii ce muncesc pamantul nevoiti sa vanda pe nimic produsele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax