Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

120.000 de lei pentru prinderea, îngrijirea sau eutanasierea câinilor fără stăpân în următorii 5 ani, la Șibot. Licitație, în SEAP

Publicat

Primăria Șibot concesionează serviciul public pentru gestiunea câinilor fără stăpân din comună, valoarea contractului fiind de 120.000 de lei, fără TVA, pentru o perioadă de cinci ani.

Primăria Șibot a lansat, pe 23 noiembrie, în SEAP, o licitație pentru atribuirea unui contract de delegare a serviciului pentru capturarea și gestionarea câinilor fără stăpân în comună.

Valoarea totală a contractului este estimată la 120.000 de lei, fără TVA.

Potrivit documentației, costul operațiunilor/cap/câine plătibil de către administrația locală va fi de maxim 1.000 lei, fără TVA, pentru un număr estimat de 24 câini/an, respectiv un număr estimat de 120 câini/5 ani.

Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân se va realiza pe raza comunei Șibot și va cuprinde următoarele activități:

  • Capturarea câinilor fără stăpân și transportarea acestora la adăpostul pentru câinii fără stăpân, asigurat de concesionar, pe baza sesizărilor la solicitarea autorității pbulice locale.
  • Preluarea, înregistrarea, consultarea, trierea și adăpostirea câinilor fără stăpân aduși la adăpost se va desfășura într-un spațiu destinat acestei activități, unde se vor desfășura activitățile de microcipare, deparazitare, vaccinare, sterilizare și înregistrarea lor într-o evidență unică.
  • Hrănirea și îngrijirea câinilor fără stăpân.
  • Eliberarea câinilor (revendicarea/adopția) la cererea colectivității/grupului local, care își va asuma în scris răspunderea pentru ocrotirea câinilor, fără a fi lăsați liber pe domeniul public
  • Eutanasierea câinilor cu boli incurabile se va face cu respectarea normelor legale în vigoare.
  • Eutanasierea câinilor nerevendicați/neadoptați după expirarea termenului de 14 zile lucrătoare de la cazarea acestora, în condițiile prevăzute de legislația în vigoare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax