Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

13-14 iunie, iCEE.fest: UPGRADE 100 la București. Festivalul aduce în România marile companii globale din digital

Publicat

YouTube video

Cât de pregătite sunt băncile și sistemul financiar pentru transformările provocate de explozia tehnologiei și a utilizării Internetului? Singularity University, BCR, Revolut, Pay.UK, TransferGO și nu numai dezbat subiectul la București.

Reprezintă criptomonedele viitorul? Ce se mai aude de Bitcoin? Ce trebuie să faci cu banii tăi în viitorul apropiat? Ce s-a schimbat în zona FinTech în ultimul an?

Sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspuns în cadrul iCEE.fest: UPGRADE 100, festivalul cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012.

bitcoin

Anul acesta, peste 150 de speakeri, experți și autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de Internet și de noile tehnologii vor prezenta în cadrul festivalului, care va avea loc în București, pe 13 și 14 iunie – adică în mai puțin de 2 săptămâni.

https://preview.thinkdigital.ro/u100/prezentare%20video/Iceefest%20TVC%202019_SPONSORI1.mp4?fbclid=IwAR3iC0uoYSl7IFkfZWq0qJTV4dteM4-n391IHokWEHGJ_tUoKbIbzhTJPWU

 

Printre alții, și Salim Ismail, co-fondator al “Singularity University” – invitat special în acest an la festival , va expune în cadrul unei prezentări complexe impactul pe care tehnologia îl va avea și în ce numim azi bani, bănci, sistem monetar.

Agenda UPGRADE 100 cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, iar FINTECH & eMONEY va aduce în fața publicului atât reprezentanți ai băncilor, cât și experți și fondatori de companii ce performează la nivel global în acest domeniu.

Contentul FINTECH & eMONEY de la UPGRADE 100

Una dintre cele 8 scene ale festivalului va fi dedicată, pentru o zi, acestei linii de conținut.

Astfel, în prima zi de iCEE.fest: UPGRADE 100, pe Focus Stage 2, sunt programate: o sesiune cu prezentări ale unor experți în domeniu, un workshop dedicate capcanelor din zona Fintech și o sesiune de Q&A alături de reprezentanți ai unor companii care dictează trendul atunci când e vorba despre cum ne punem la adăpost, ne investim sau ne cheltuim banii.

Sesiunea 1: Blockchain, Fintech și Viitorul Banilor

Co-fondator & Board Director @ FintechOS, Sergiu Neguț ne va spune cât de rapid poate crește afacerea ta folosind metode Fintech, iar Irina Scarlat, Country Manager Romania @ Revolut ne va împărtăși din secretele companiei care la începutul anului adunase peste 150k clienți în România.

Despre o nouă eră în zona efectuării plăților vorbește Mihai Drăgan, Fondator @ Oveit, în timp ce Louise Beaumont, Chair, Advisor, Angel Investor @ techUK, Pay.UK va deschide discuția despre open banking.

Vor mai prezenta: Marian Ignat, Executive Director, Digital Banking Division @ BCR – despre impactul pe care aplicația George și tehnologia o are în business-ul celei mai mari bănci din România, Aviv Lichtigstein, CEO &Fondator @ 101 Blockchains și Marius Nedelcu, Head of Growth @ TransferGO.

De asemenea, Bartosz Golba, Head of Wealth Management la Global Data, va susține un keynote despre datele care arată schimbările care vor perturba sistemul financiar în următorii ani.

Workshop: Posibile cauze pentru care metodele Fintech nu funcționează și cum le putem evita, alături de Greg Watts, Fondator @ Demand Creation Partners.

Cele 5 puncte absolut necesare pentru a-ți crește afacerea Fintech este topicul de plecare al acestei discuții, la care vor participa speakerii din panel.

Pe site-ul UPGRADE 100 puteți găsi detalii, studii de caz spectaculoase și un preview a ceva fi pe scena festivalului care va avea loc în București, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 și 14 iunie.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la București în mai puțin de 2 săptămâni, în perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutive și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife, Majoritas Academy și al altor susținători.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax