Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

13 elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia vor defila la parada militară de Ziua Națională, la București

Publicat

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia se pregătesc intens în aceste zile pentru a fi la înălțime la parada militară dedicată Zilei Naționale a României. În acest an elevii colegiului militar vor defila la București și Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților colegiului, 13 elevi din clasa a XI-a, însoțiți de sergentul major Mircea Sârb, se află în acestă perioadă la București unde se antrenează, alături de colegi de la celelalte colegii militare, militari de la toate categoriile de forțe ale Armatei și din celelalte structuri din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională pentru Parada Națională Militară. Îi vom vedea defilând joi, 1 Decembrie, pe sub Arcul de Triumf.

Vezi și PROGRAM complet 1 Decembrie 2022 la Alba Iulia. Evenimentele organizate de Ziua Națională, de către Primărie și Consiliul județean

Acasă, colegii lor de an se pregătesc pentru manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României în 30 noiembrie și 1 Decembrie.

Elevii vor participa la ceremoniile militare de depuneri de coroane și jerbe de flori la statuile personalităţilor Unirii, de arborare a Drapelului Național și la ceremonia militară dedicată Zilei Naționale a României, ce se va desfășura pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

„Importanța misiunii încredințate îi responsabilizează și îi onorează pe elevi, determinați să își îndeplinească exemplar sarcinile”, au mai transmis reprezentanții colegiului militar albaiulian, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate