Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

135 de tablete pentru elevii și dascălii Centrului Școlar de Educație Inclusivă Alba Iulia. Licitație, lansată în SEAP

Publicat

Elevii și cadrele didactice din cadrul Centrului Școlar de Educație Inclusivă Alba Iulia vor beneficia de tablete cu conexiune la internet, astfel încât orele de pregătire și activitățile didactice să se poată desfășura online. 

Centrul Școlar de Educație Inclusivă Alba Iulia a lansat miercuri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția de tablete pentru uz școlar cu conexiune la internet necesare pentru accesul elevilor din cadrul Centrului la procesul de învățare în mediul online.

Valoarea totală estimată este de 109.629 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, obiectul contractului îl constituie achiziționarea unui număr de 135 tablete 4G pentru uz școlar cu conexiune la internet pentru o perioadă de 24 luni.

Scopul investiției este determinat de desfășurarea de activități didactice în anul școlar 2020/2021 care presupun o serie de măsuri necesare pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice în contextul crizei pandemice create de coronavirusul SARS –CoV – 2, pentru a evita creșterea rapidă a infecției cu coronavirus, dar și pentru a crea condițiile necesare desfășurării activităților didactice.

Specificații tehnice pentru tablete:

– ecran: 10 inch

– memorie: 16 GB internă, 2 GB RAM

– sistem de operare Android 10

– WLAN, bluetooth, GPS

– slot SIM 3G/4G

– husă de protecție dedicată

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax