Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ovidiu Jidveian: „Un lucru este cert, eu o să urc pe scenă ca și candidat la parlamentare. Am confirmarea lui Victor Ponta”

Publicat

„Un lucru este cert, eu o să urc pe scenă ca și candidat la parlamentarele din acest an”. Aceasta este declarația dată de social-democratul Ovidiu Jidveian, miercuri, în urma discuțiilor purtate la București cu liderii PSD. Jidveian susține că a primit confirmarea lui Victor Ponta în ceea ce privește candidatura sa, dar că încă nu s-a stabilit exact pe care dintre colegii.

Ovidiu Jidveian se află la București încă de marți, iar în cursul serii trecute a participat la discuții cu Victor Ponta. Acesta ne-a declarat că a primit asigurare că se va număra printre candidații la parlamentare: „Un lucru este cert, eu o să urc pe scenă ca și candidat. Am confirmarea lui Victor Ponta, dar încă nu știu colegiul, pentru că trebuie închise negocierile naționale cu PNL. Probabil va fi Colegiul Sebeș-Blaj sau un alt colegiu de la liberali”.

Jidveian a mai explicat că decizia liberalilor de a nu mai face rocada între Colegiul Sebeș-Blaj și Aiud-Ocna Mureș cu PSD nu este decât o încăpățânare a celor de PNL pentru a-l împiedica pe el să candideze: „Colegiul Sebeș-Blaj nu e o miză pentru ei, iar dovada este că nu aveau un candidat bine stabilit pentru acest colegiu, așa că au decis să-l paseze celor de la PC”.

Social-democratul a declarat că, până la orele amiezii, negocierile în USL sunt încheiate în proporție de 99% și că mai rămâne de decis doar situația candidaților pe colegiile din Alba și din alte câteva județe.

Membrii Uniunii Social Liberale se află astăzi la București unde, începând cu ora 18.oo, va avea loc lansarea candidaților pentru alegerile parlamentare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax