Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

14-15 mai: Donează cărți românești pentru tinerii din Republica Moldova și din întreaga diasporă, la corturile OFL din Alba Iulia

Publicat

elevi

carti Organizația de Femei a Partidului Național Liberal a lansat o invitație tuturor celor care doresc să trimită cărți românești copiilor, tinerilor din Republica Moldova şi din întreaga diasporă, să se alăture campaniei de colectare care se va desfășura peste tot în țară în luna mai.

Organizatia de Femei a PNL Alba s-a alăturat acestui proiect de unitate culturală și vă invită, în zilele de 14 -15 mai în corturile care vor fi amenajate în județ și în municipiul Alba Iulia, pe Bulevardul Transilvaniei și în Piața Consiliul Europei, unde se vor strânge cărți, care vor fi transportate în diverse locații din Republica Moldova și din diaspora în weekend-ul 5-7 iunie 2015.

Apelul lansat de femeile liberale se adresează oricăror persoane fizice sau juridice interesate să participe la această campanie, scopul fiind unul cultural și educațional, adresându-se românilor de pretutindeni, pentru a le facilita contactul cu limba română și cultura românescă, de a le asigura accesul la cărți românești de referință.

Gestul simplu, de a dărui o fărâmă de cultură românescă, va ajuta românii de departe să păstreze și exerseze limba maternă, limba română.

Pentru informații suplimentare referitoare la acestă acțiune, vă puteți adresa la sediul PNL Alba, strada Basarabiei nr.3, telefon / fax: 0258.818350.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax