Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

14-20 mai: Activități desfășurate de Asociația SM Speromax Alba, în Săptămâna Națională a Voluntariatului

Publicat

În perioada 14 – 20 mai, Asociația SM Speromax Alba va desfășura o serie de activități, menite să marcheze Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV). Scopul acestora este de a promova spiritul voluntariatului și de a apropia comunitatea locală de pacienții care suferă de scleroză multiplă, din județ.

Astfel, luni, 14 mai, începând cu ora 14:00, Aula Mică a Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia va găzdui un training, intitulat „Sunt voluntar. Lucrez în echipă”. În cadrul evenimentului, cei care au optat deja pentru voluntariat, dar și cei pe care îi atrage ideea de a-și ajuta dezinteresat semenii sunt invitați să își împărtășească experiențele. Training-ul va fi susținut de către Oana Alba – psiholog, Iulia Muntean – psiholog CICOC și Luiza Pop – terapeut ocupational. Evenimentul este organizat de către SM Speromax Alba, în parteneriat cu CICOC UAB și Asociația Stop Autism.

Miercuri, 16 mai, de la ora 16:00, SM Speromax Alba organizează un eveniment care are drept scop apropierea comunității de pacienții cu scleroză multiplă, la propriu și la figurat. Albaiulienii sunt invitați la ”Free Hugs” (Îmbrățișări Gratuite), un gest simplu, dar care transmite un mesaj atât de puternic. Punctul de întâlnire va fi fântâna arteziană din parcul Cetății, iar pe traseul până la Obelisc va fi liber la îmbrățișări. La eveniment și-au anunțat prezența și studenți ai LSUA.

Ultima activitate organizată în Săptămâna Națională a Voluntariatului va avea loc pe data de 18 mai, începând cu ora 17:00. Este vorba despre un eveniment de socializare, destinat voluntarilor Asociației SM Speromax Alba.

SNV este un eveniment național anual menit să mobilizeze cât mai multe organizații și voluntarii pe care aceștia îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității pentru acesta și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax