Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

14 democrat-liberali din Alba, la Consiliul Naţional de Coordonare. Negruţ „îşi înghite” dezamăgirea şi merge mai departe cu PDL

Publicat

YouTube video

Un grup de 14 democrat-liberali din Alba se pregătesc să participe la Consiliul Naţional de Coordonare din 6 aprilie în cadrul căruia se va alege noua conducere a PDL. Din delegaţie fac parte 8 membri de drept, între care îi amintim pe Mircea Hava, Ion Dumitrel, Alexandru Pereş şi Clement Negruţ, dar şi 6 aleşi de BPJ al PDL Alba.

“BPN va avea în componenţă 4 prim-vicepreşedinţi, 16 vicepreşedinţi, 16 secretari executive, din care 8 pe domenii de activitate, iar alţi 8 vor fi secretari executivi zonali pe cele 8 regiuni. Ulterior, organizaţiile partidului vor desemna şi ele reprezentanţi în Biroul Permanent Naţional, respectiv Organizaţia de Tineret, Femei, vârsta a treia şi a oamenilor de afaceri. Din BPN o să mai facă parte şi preşedintele Ligii Aleşilor Locali, preşedintele Consiliului Naţional al Seniorilor şi, dacă e cazul, şi foştii preşedinţi ai PDL. Şi noi vom participa: Alba va avea 14 delegaţi, din care 8 de drept şi 6 aleşi de Biroul Permanent Judeţean. Şedinţa de confirmare va avea loc luni. Sigur o să primim şi noi o funcţie de preşedinte sau de vicepreşedinte. Mircea Hava a fost şi este unul dintre susţinătorii moţiunii lui Blaga. Noi am dori sigur o poziţie importantă în PDL, avem 4 prin statut şi probabil că un prim-vicepreşedinte ar putea să fie candidatul nostru. Eu nu am discutat încă cu Hava, dar sigur, pe lângă asta, este posibil să avansăm şi alţi candidaţi, pe vicepreşedinţi sau secretari executivi”, a explicat senatorul Alexandru Pereş.

Negruţ dă uitării dezamăgirea de la Convenţie şi merge mai departe alături de PDL. Pereş: “Oricine ar organiza o asemenea convenţie cu 5.000 de oameni nu poate să o facă curat la nufărul”

Prezent în conferinţa de presă a PDL, deputatul Clement Negruţ, susţinător al moţiunii Elenei Udrea este dispus să treacă peste dezamăgirea de la Convenţia PDL şi să intre în alegerile interne ca un adevărat susţinător al ideologiilor democrat-liberale şi un adversar al USL.

Acesta recunoaşte că ziua de 23 martie ”va rămâne în istoria PDL pentru răul care l-a generat în interiorul partidului”, dar este dispus ca, de luni, să se alăture colegilor săi din PDL în lupta împotriva USL.

„De luni suntem în interiorul Partidului Democrat Liberal, toți pentru lupta împotriva USL. Din momentul acesta, ideea este clară, avem un singur adversar, care se cheamă USL. Acum este foarte important ceea ce se întâmplă după alegerea Biroului Permanent Național. Președintele s-a ales, din momentul acesta nu mai avem nimic de comentat. Ne așteaptă câteva competiții electorale deosebit de importante, iar rezultatul acestor competiții depinde de modul în care viitorul BPN va ști să coaguleze forțele din interiorul PDL”, a declarat Clement Negruţ.

Acesta a completat că nu li s-au impus restricţii celor care au susţinut moţiunea Elenei Udrea de a candida la vreo funcţie în BPN. Negruţ a anunţat însă că nu intenţionează să îşi depună candidatura şi că a renunţat şi propunerea de a candida pentru lider de grup.

Referitor la suspiciunile ridicate de colegul său de Parlament cu privire la o posibilă fraudare a alegerilor pentru preşedinţia PDL, Alexandru Pereş a făcut unele comentarii: „Aceeaşi suspiciune de fraudă a mai ridicat-o şi la convenţia noastră judeţeană. Departe de mine gândul de a spune că şi-a făcut un obicei din asta, dar vreau să spun un lucru: s-or fi întâmplat mici nereguli acolo, dar de aici şi până la a apărea pe TV şi să aruncăm o anatemă asupra convenţiei în general, e altceva. Mici imperfecţiuni au fost, dar oricine ar organiza o asemenea convenţie cu 5000 de oameni nu poate să o facă curat la nufărul”, a conchis Pereş.

.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax