Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

14 șoferi au rămas fără permise, pe DN1, lângă Mirăslău. Acţiunea IPJ Alba a vizat depăşirile neregulamentare

Publicat

actiune Politia verificare trafic

Şoferii care pun în pericol circulaţia rutieră, angajându-se în depăşiri neregulamentare – în atenţia poliţiştilor din Aiud. Într-o singură zi au fost depistaţi 13 conducători auto care au încălcat regulile privind depăşirea. În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 23 de amenzi, au reţinut 14 permise de conducere şi au reţinut un certificat de înmatriculare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 martie, poliţiştii Compartimentului Rutier Aiud au organizat, pe DN 1, pe tronsonul cuprins între kilometrul 413 şi 415, în dreptul localităţii Mirăslău, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a normelor rutiere privind depăşirea.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, din care 13 pentru depăşire neregulamentară.

Au fost reţinute 14 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 8.700 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax