Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

15-16 octombrie: Conferinţa judecătorilor coordonatori în materia dreptului Uniunii Europene, la Alba Iulia. Participă magistraţi din toată ţara

Publicat

curtea de apel alba

curtea de apel alba În perioada 15-16 octombrie, la Alba Iulia se va desfăşura a VIII-a Conferinţă naţională EuRoQuod, organizată de Curtea de Apel Alba Iulia împreună cu Institutul Naţional al Magistraturii. Participă judecători, membri ai reţelei EuRoQuod din întreaga ţară, dar şi judecători de la Curtea de Apel Alba Iulia şi instanţele din circumscripţia teritorială ce cuprinde judeţele Alba, Sibiu şi Hunedoara.

Reţeaua naţională de judecători-coordonatori în materia dreptului Uniunii Europene (EuRoQuod) este un proiect care a luat fiinţă la 20 septembrie 2012, transmit reprezentanţii Curţii de Apel Alba Iulia, într-un comunicat.

Membrii EuRoQuod sunt judecători desemnaţi pe bază de voluntariat, care manifestă un interes deosebit pentru dreptul UE, sunt dornici să-şi îmbogăţească permanent cunoştinţele în domeniu şi să transmită colegilor din experienţa acumulată, fără a fi degrevaţi de o parte din celelalte atribuţii şi fără a beneficia de vreun avantaj salarial.

La conferinţa de la Alba Iulia va participa ca invitat de onoare profesor dr. Camelia Toader, judecător, preşedinte de cameră la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, desemnată din partea României.

Horaţiu Răzvan Radu, subsecretar de stat, Agent al Guvernului României pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene şi Asztalos Csaba, preşedinte al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării şi formator I.N.M. vor susţine teme de interes în cadrul lucrărilor conferinţei.

Conferinţa va fi moderată de dr.Gabriela Florescu, judecător la Curtea de Apel Bucureşti şi formator I.N.M., catedra de dreptul Uniunii Europene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax