Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

15-18 februarie: Alba Iulia, la Târgul de Turism al României. Primăria invită unitățile turistice din oraș să se promoveze gratuit

Publicat

Municipiul Alba Iulia va participa, în perioada 15-18 februarie, la Târgul de Turism al României, ediția 2024. Cu această ocazie, în cadrul standului municipiului vor putea fi promovate afacerile locale, locurile de cazare din Alba Iulia, restaurante sau alte afaceri turistice  prin flyere, broșuri, calendare sau pliante. 

„Mesajul de azi e pentru cei care depind de Alba Iulia la fel cum Alba Iulia depinde de ei. Mesajul de azi e pentru cei care, prin afacerile pe care le-au creat, cresc turismul și ospitalitatea locale. Iar orașul le mulțumește pentru asta. Într-o formă asemănătoare am transmis deja mesajul, direct, multora dintre ei, însă folosesc și acest canal pentru a ajunge la cât mai mulți. La toți, dacă se poate, pentru că nu vrem să omitem pe nimeni.

Ne dorim ca administrația din Alba Iulia să contribuie direct la eforturile – nu mici și nici puține – pe care le faceți pentru a vă menține business-urile active și relevante pentru industria HoReCa locală, regională și națională. În acest sens, îmi face o deosebită plăcere să vă dau vești foarte bune: În perioada 15-18 februarie 2024, Municipiul Alba Iulia va participa la Târgul de Turism al României, ediția 2024.

Alba Iulia la Târgul de turism de la București. Primăria vrea să promoveze afacerile locale

Sunt convins că mulți dintre dumneavoastră cunosc evenimentul și anvergura lui, și nu mă îndoiesc că la fel de mulți ar dori să și participe cu standuri proprii. Însă știu, pe de altă parte, că mereu va exista bariera costurilor, nu foarte mici.

Tocmai de aceea, Primăria Alba Iulia va suporta, și în acest an, costurile reprezentării afacerii pe care o conduceți la TTR 2024, în cadrul standului Municipiului Alba Iulia. Dacă aveți la dispoziție sau puteți produce în timp util materiale de promovare (flyere, broșuri, calendare, pliante etc.), noi ne angajăm să le transportăm, expunem și să le distribuim vizitatorilor și turiștilor interesați, pe parcursul celor 4 zile de târg.

V-aș ruga să țineți legătura și să stabiliți toate detaliile logistice legate de preluarea, transportul și distribuirea materialelor cu colegii mei de la Serviciul Evenimente, Turism, la numărul de telefon 0358.880054, sau pe e-mail, turism@apulum.ro”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax