Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

15 aprilie-15 iunie: Campania „Împreună pentru siguranţa copiilor” în Alba. Discuţii între poliţişti şi elevi pe tema cazurilor de dispariţii ale minorilor

Publicat

YouTube video

Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, a propus implementarea campaniei de prevenire a dispariţiilor de minori „Împreună pentru siguranţa copiilor”, în perioada 15 aprilie-15 iunie, la nivel naţional.

Această campanie va fi derulată şi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în perioada 15 aprilie – 15 iunie și este structurată pe două module.

Primul se numește „Înapoi la şcoală – ştiu să fiu în siguranţă” și presupune organizarea de întâlniri cu elevii claselor I-IV de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiul Alba Iulia. În cadrul acestora, elevii vor putea primi informaţii despre modalităţile de prevenire şi intervenţie în cazul dispariţiilor de copii, precum şi de promovare a numărului european pentru dispariţiile de copii – 116000.

„Sărbători în siguranţă” este cel de-al doilea modul și presupune distribuirea de materiale de informare în locuri aglomerate, în perioada sărbătorilor pascale.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax