Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

15 decembrie: Târg de Crăciun deschis la Bistra. Ateliere gratuite de creație, colinde, dulciuri și cadouri

Publicat

targ de craciun bistra

Pe 15 decembrie, începând cu ora 17.00, Târgul de Crăciun din Bistra își deschide porțile pentru copiii care vor să îl întâlnească pe Moș Crăciun. Prima ediție a târgului de Crăciun din comună are loc la cortul pus la dispoziție gratuit de pensiunea Ela și Cătă din Bistra.

Inițiativa organizării aparține unei familii de bucureșteni care a renunțat la viața de capitală și a ales cerul cu stele al Apusenilor. Târgul este integral gratuit, construit pe ideea reunirii comunității la momente de bucurie. Nu se percepe taxă de participare, dar oricine vrea să aducă o tavă de prăjituri este binevenit.

Moșul va aduce tuturor copiilor ceva bun, vor fi ateliere gratuite, colinde și voie bună care să încălzească temperaturile negative ale perioadei. Toate darurile Moșului și premiile de la tombola Crăciunului sunt adunate de la prieteni ai organizatorilor, atât prieteni mai vechi din Capitală cât și prieteni mai noi din comună.

Orice mână de ajutor, inclusiv la decorat, este binevenită. Detalii despre cum puteți participa sau ajuta la târg obțineți la telefon 0726.649797. Crăciunul este despre familie, iar comunitatea înseamnă familia extinsă. Iar prima ediție a târgului de Crăciun din Bistra va fi începutul reunirii comunității.

Organizatorii târgului sunt doi bucureșteni dornici să facă lucruri faine în zonă și pensiunea Ela și Cătă care a susținut cu titlu gratuit și acțiunea anterioară a celor doi, aducerea unei echipe de medici de la Cluj pentru analize gratuite efectuate femeilor din zonă în campania de prevenție a cancerului. Și nu se opresc aici.

VEZI:  MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax