Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cererile la subvenţia pentru vaci de lapte şi agricultură ecologică se pot depune până în 15 februarie

Publicat

apia

Fermierii pot depune până în 15 februarie 2011 documentele necesare primirii subvenţiei pentru vaci de lapte şi pentru agricultură ecologică. Termenul a fost prelungit în urma solicitării formulate de prefectul de Alba, Ştefan Bardan, ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără.
Hotărârea a fost luată în şedinţa de Guvern de miercuri. Prelungirea termenului vizează două categorii de solicitanţi, pentru animale la fermele cu 2-15 vaci cu lapte din zonele defavorizate şi pentru lapte la fermele care au trecut în sistem de producere a laptelui ecologic.

Reamintim că, miercuri, la sediul APIA Alba, fermierii s-au călcat pe picioare pentru a-şi depune cererile pentru acordarea subvenţiilor, situaţia fiind similară la mai multe  sedii APIA din ţară.

“Mulţi fermieri susţin că nu au reuşit, din diverse motive, să întocmească documentaţia aferentă cererilor pentru a fi depusă la APIA, aşa că am solicitat acest lucru (n.r. – modificarea termenului limită)”, a afirmat prefectul Ştefan Bardan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nicolae

    sâmbătă, 28.01.2012 at 19:59

    ce documente sunt necesare pentru a depune dosarul in vederea obtinerii suventiei dupa vaci ? va multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax