Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A II-a ediţie a Campaniei „E COol”: designeri „eco”, din rândul elevilor de liceu

Publicat

Agenţia Locală a Energiilor Alba organizează cea de-a II-a ediţie a concursului ”E COol”, un proiect destinat elevilor de liceu, unic în România.
Evenimentul, care s-a bucurat de succes anul trecut, provoacă din nou elevii liceelor din Alba să demonstreze că le pasă de mediul înconjurător, prin intermediul unei originale prezentări de modă din haine realizate exclusiv din materiale eco. Înscrierile pentru ediţia de anul acesta a Green Fashion Show au început deja, iar noutatea acestei ediţii o constituie faptul că în competiţia pentru premiile puse la dispoziţie se vor întrece tineri de la toate liceele din judeţ.

Tot ce trebuie să facă tinerii interesaţi să participe este să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul www.alea.ro şi să formeze echipe de maxim 15 colegi. Momentul coregrafic şi originalitatea hainelor sunt alese de fiecare echipă, iar premiul cel mare va fi şi în acest an o excursie de 2 zile într-o destinaţie-surpriză.
„Asta e tot. Noi punem la bătaie o excursie de două zile cu grupul, portofolii foto pentru cele mai promiţătoare modele şi multe alte premii oferite de Consiliul Judeţean Alba.Puteţi folosi: originalitate, lucru în echipă, implicare şi, nu uitaţi, sensibilitatea faţă de mediul înconjurător”, au explicat organizatorii.

Rodul creativităţii elevilor va fi prezentat pe scena organizată la Alba Mall, în data de 22 martie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax