Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

16 decembrie: Strângere de fonduri și cadouri pentru Casa de timp familial „Rita Gărgăriţa” din Alba Iulia

Publicat

Pentru că Moş Crăciun vorbeşte pe limba tuturor copiilor, iar bucuria este adevăratul dar al Crăciunului, grupul “Mașini prin Transilvania” vrea să ofere o bucurie copiilor Casei de tip familial Rita Gărgăriţa din Alba Iulia, iar pentru asta are nevoie de ajutorul albaiulienilor. O campanie de strângere de fonduri sau cadorui pentru micuți va fi organizată în data de 16 decembrie în parcarea de la RYMA.

Din casă în casă, din inimă în inimă, dintr-un loc în altul, căldura Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape. Pentru a ajunge la ei vom face tot posibilul, şi cum moşul este darnic haideți împreună să umplem sacul bătrânelului cu bunătăți pentru copilaşi.
Acțiunea de strângere de cadouri şi bani va avea loc în Alba Iulia în 16.12.2017 când vom organiza un meet în parcare la Ryma. Scopul acesteia este de a strânge bani, dulciuri şi jucării pentru cei mici.

Cei care doresc să li se alăture vor redescoperi inocenţa copilăriei şi cum este să crezi că printr-un brad de Crăciun şi câţiva fulgi de nea, întreaga lume poate fi schimbată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax