Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

16 decembrie: Târg de Crăciun, la Liceul Sportiv din Alba Iulia. Elevii vor să strângă bani pentru un teren de sport acoperit

Publicat

Elevii și profesorii Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia organizează, în data de 16 decembrie, un Târg școlar de Crăciun, pentru strângerea de fonduri în vederea realizării unui teren de sport acoperit. 

Evenimentul va avea loc vineri, 16 decembrie, între orele 12:00 – 18:00, la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

Fiecare clasă de gimnaziu și liceu va avea un stand de prezentare a produselor realizate de elevi și expuse pentru vânzare, se va organiza și o tombolă și un concert de colinde.

Se vor premia: cel mai bine organizat stand, cea mai frumoasă clasă de ciclu primar, clasa cu cea mai bună vânzare.

„Pentru succesul acestui eveniment, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, dragi părinți, atât în ceea ce priveşte realizarea produselor, cât mai ales cumpărarea lor. Bucuria de a dărui este starea specifică sărbătorilor de iarnă”, au transmis organizatorii evenimentului.

Evenimentul face parte din proiectul „Împreună facem performanță”, lansat de Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, în parteneriat cu Asociația Narada.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax